Türk Mutfağının Hikâyesi Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Türk Mutfağının Hikâyesi Anlatıldı

Türk Mutfağının Hikâyesi Anlatıldı

"Crystal ile TOG Atölyeler" 9 Mayıs Perşembe günü Mutfak Dostları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Osman Serim ile "Bozkırdan Saraya Türk Mutfağının Hikâyesi" temalı bir atölye gerçekleştirdi.

10.05.2013 15:05

Osmanlı döneminden bugüne dünyanın en zengin mutfakları arasında yer alan, Balkan ve Ortadoğu mutfaklarını da etkilemiş olan Türk mutfağı, Crystal ve TOG işbirliği ile gerçekleşen sohbetin ana konusuydu. Profesyonel yiyecek-içecek işletmeciliği danışmanı ve eğitmeni Osman Serim, Türk mutfağının bozkırlardan saraya uzanan hikâyesini anlatan bir sunum yaptı.

1800'lü yıllardan kalma tarihi binada faaliyet gösteren BNG firmasının Genel Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe Zeynep Üstünel, Senem Betil Gürün, Zeynep Esmergil, Hülya Eltemur, Sedef Betil, Nilüfer Duna, İrem Bonfil ve Nilgün Gülen gibi cemiyet hayatının önde gelen isimleri de katıldı. Elde edilen gelir, gençlerin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerini desteklemek amacıyla kullanılacak.

Şimdiye kadar dünyaca ünlü New York'lu makyaj markası Bobbi Brown ürünleriyle makyaj sırlarının anlatılmasının yanı sıra sanat tarihçisi ve yazar Prof. Dr. Gül İrepoğlu'nun konuk edildiği Crystal ile TOG Atölyeler, sene boyunca önemli isimleri ağırlamaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Mutfağının Hikâyesi Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement