Türk Şeflerden Büyük Başarı - Son Dakika
Güncel

Türk Şeflerden Büyük Başarı

Türk Şeflerden Büyük Başarı

Uluslararası Yemek Festivali, Deniz İncisi (Pearl Of The Sea) Yemek Yarışmasında, Tüm Aşçılar Federasyonu Milli Takım Şefleri 3 Altın, 2 Gümüş Ve 6 Bronz Madalya Kazandı.

19.04.2011 21:46  Güncelleme: 21:51

Hırvatistan'ın split braç adasında 13-17 nisan tarihleri arasında yapılan uluslar arası yemek festivali deniz incisi (pearl of the sea) yemek yarışmasında tüm aşçılar federasyonu milli takım şefleri 3 altın, 2 gümüş ve 6 bronz madalya kazandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tüm Aşçılar Federasyonu Başkanı Yalçın Manav; "Federasyonumuzun şeflerinin dünyada ki başarıları her geçen gün artıyor. Bu yarışmadan da iyi sonuçlarla dönerek ülkemizin gastronomi alanında adını dünyaya duyurmaya devam ediyoruz. Gerek yurt dışında katıldığımız organizasyonlarla, gerekse yıllardır ülkemizde yaptığımız Uluslar arası Gastronomi festivali ile gastronomi noktasında Türkiye ve dünya entegrasyonunu inşa ediyoruz. Türk mutfağı ve türk şefleri artık dünyada hak ettikleri değeri görmeye başladılar." dedi.

Hırvatistan'da gerçekleşen organizasyona Tüm Aşçılar Federasyonu Başkanı Yalçın Manav ve uluslararası alanda başarılı Tayfun Gündüz, İsmail Ay, Hamit Keskin, Serkan Bozkurt , Erol Sarıdoğan ve İsmail Akdoğan katıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Şeflerden Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement