Türk Telekom İle Babalarınıza Özel Bir Şarkı Armağan Edin - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom İle Babalarınıza Özel Bir Şarkı Armağan Edin

Türk Telekom İle Babalarınıza Özel Bir Şarkı Armağan Edin

Türk Telekom, Babalar Gününe özel tüm babalara Oya Küçümen'in sesinden unutulmaz 'Bana Bir Masal Anlat Baba' şarkısını armağan ediyor.

11.06.2014 11:32  Güncelleme: 11:25

Türk Telekom tarafından hazırlanan 'Babam İçin Gelsin' Facebook uygulaması sayesinde, bu özel günde Türk Telekom Facebook sayfası takipçileri aynı zamanda babalarının kendileri için ne anlam ifade ettiklerini belirtebiliyorlar.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom Facebook takipçilerine ve babalarına farklı bir babalar günü deneyimi yaşatacak. 'Babam İçin Gelsin' uygulamasına giriş yapan takipçiler unutulmaz 'Bana Bir Masal Anlat Baba' şarkısını Oya Küçümen'in sesinden babalarına şarkı hediye etme şansı yakalayacak.

Uygulamaya giriş yapanların, seçenekler arasından babalarına uygun olduğunu düşündüğü 'En Yakışıklı Baba', 'En Güçlü Baba', 'En Akıllı Baba', 'En Cana yakın Baba' ve ya 'En Tatlı Baba' şıklarından birini işaretleyerek babalarının telefonlarını yazmaları yeterli olacak. Bu sayede Babalar, 15 Haziran Babalar Günü'nde Tekno Tekir tarafından aranacak. Bu aramada, öncelikle şarkının oğlu veya kızı tarafından hediye edildiğini ve çocuğunun onu nasıl bir baba olarak gördüğünü öğrenen babalar, devamında da Oya Küçümen'in seslendirdiği bu güne özel şarkıyı dinleyerek hoş bir sürpriz yaşayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Telekom İle Babalarınıza Özel Bir Şarkı Armağan Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement