Türk Telekom Tivibu'dan çocuklara 23 Nisan hediyesi: - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom Tivibu'dan çocuklara 23 Nisan hediyesi:

Türk Telekom Tivibu\'dan çocuklara 23 Nisan hediyesi:

Türkiye'de Cartoon Network ile çocukların sevgisini kazanan Turner Grubu'nun yepyeni çocuk kanalı Boomerang, 23 Nisan'dan itibaren Türk Telekom Tivibu ile izleyiciyle buluşuyor.

22.04.2016 16:54  Güncelleme: 17:02

Türk Telekom'un yeni nesil televizyon platformu Tivibu, birbirinden komik ve eğlenceli çizgi filmleriyle küçük büyük herkesin birlikte keyifle izleyeceği Boomerang çocuk kanalını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda izleyiciyle buluşturuyor.

Nesillerdir klasikleşmiş çizgi filmlerin en yeni bölümleriyle ilk kez ve sadece HD kalitesinde yayınlanacağı Boomerang, keyifli içerikleriyle çocukları ve aileleri ekran başına toplayacak.

ÇİZGİ FİLM KANALI "BOOMERANG"

Türk Telekom Tivibu'nun tüm platformlarında 118'inci kanaldan izlenebilecek olan Boomerang'da, Tom & Jerry, Bugs Bunny, Scooby Doo, Mr Bean, Müfettiş Gadget, Garfield ve daha birçok klasik çizgi film en yeni bölümleriyle sevenleriyle buluşacak.

60 ülkede yaklaşık 55 milyon hanede izlenen Boomerang, eğlence dolu dünyaya açılan yeni bir kapı olacak. Tivibu'daki çocuk kanalları arasında yerini alacak olan Boomerang kanalının tüm içeriklerine 21 Nisan'dan itibaren boomerangtv.com.tr web sitesinden ulaşılabiliyor.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Telekom Tivibu'dan çocuklara 23 Nisan hediyesi: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement