Türkiye'deki Tüm Martılar 9 Haziran'da Kadıköy'de - Son Dakika
Güncel

Türkiye'deki Tüm Martılar 9 Haziran'da Kadıköy'de

Türkiye\'deki Tüm Martılar 9 Haziran\'da Kadıköy\'de

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin ilk mezunlarının 50'inci yılında, binlerce mezun 9 Haziran Cumartesi düzenlenecek Talaş Böreği Günü'nde bir araya gelecek.

30.05.2012 13:43

Çeyrek asır önce kurulan Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği'nin (KALİD) düzenlediği geleneksel Talaş Böreği Günü, 9 Haziran'da Kadıköy Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi mezunları ve ailelerinin yanı sıra okulun kuruluşundan itibaren emek veren yöneticiler ve eğitimciler de katılacak.

1987 mezunlarının "Gümüş Yıl Sertifika Töreni", hediye çekilişi, öğrencilerin gösterileri gibi birçok aktivitenin yer alacağı etkinlik saat 14:00'te başlayacak. Kadıköy Anadolu Lisesi'nin 50'inci yılının kutlanacağı Talaş Böreği Günü kapsamında her sene olduğu gibi bu yıl da 12. Kristal Martı Ödül Töreni düzenlenecek. Törende bir önceki yılın en başarılı mezunlarına, kendi öğretmenleri tarafından Kristal Martı Ödülü verilecek.

2012'nin Maarifliler için özel bir anlamı olduğunu ifade eden KALİD Başkanı Akgün Yardımcı; "Ülkemizin en köklü birkaç okulundan biri olan Kadıköy Anadolu Lisesi'nin ilk mezunları bu yıl mezuniyetlerinin 50'inci yılını kutluyor. 2012 aynı zamanda okulumuz mezunlarını tek çatı altında bir araya getiren derneğimizin de 25'inci kuruluş yılı. Bu nedenle Haziran'da gerçekleştireceğimiz Talaş Böreği Günümüz, önceki yıllara göre çok daha anlamlı ve keyifli geçecek. Maariflilere, ailelerine, kuruluşundan bu yana okulumuza gönül vermiş hocalarımıza ve idarecilerimize çok özel bir gün yaşatacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'deki Tüm Martılar 9 Haziran'da Kadıköy'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement