Türkiye Gaziler Vakfı Çağrı Merkezi Kurdu - Son Dakika
Güncel

Türkiye Gaziler Vakfı Çağrı Merkezi Kurdu

Türkiye Gaziler Vakfı Çağrı Merkezi Kurdu

Türkiye Gaziler Vakfı, şehit yakını ve gaziler için koordinasyonu hızlandırmak ve istihdam oluşturma amacıyla çağrı merkezi kurdu.

12.07.2015 14:24

Türkiye Gaziler Vakfı, şehit yakını ve gaziler için koordinasyonu hızlandırmak ve istihdam oluşturma amacıyla çağrı merkezi kurdu. 100 bin üyesi bulunan vakfın kurduğu çağrı merkeziyle iki bin kişilik istihdam oluşturulması hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, bakanlar ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesinin onursal üyesi olduğu Türkiye Gaziler Vakfı, çağrı merkezi kurdu. 100 bin civarında üyesi bulunan şehit yakını ve gaziler için faaliyetlerini aralıksız sürdüren vakıf tarafından, koordinasyonu hızlandırmak ve istihdam amacıyla kurulan çağrı merkeziyle 2 bin kişilik istihdam hedefleniyor. İlk aşamada 350 kişinin çalışacağı çağrı merkezine şimdiden 100 kişinin müracaat ettiği görüldü.

Türkiye Gaziler Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Hizmet Birliği A.Ş. ile Nazcell A.Ş. koordinasyonunda kurulan çağrı merkezi Türkiye'deki şehit yakını, gaziler ve engelliler başta olmak üzere tüm topluma hizmet verecek. Proje, özellikle tekerlekli sandalyeye bağlı, protez bacak kullanan, iki gözünü kaybetmiş, ellerini kaybetmiş evlerinden dışarı çıkmadan çalışmak isteyen gazilerden yola çıkarak geliştirildi.

0 850 304 5 403 numaralı Türkiye Gaziler Vakfı Çağrı Merkezi, özlük haklarından teknik sorunlara, hastanelerden randevu talebinden günlük sorunlara kadar her alanda 7/24 hizmet verecek. Arayan herkesin dünyanın her yerinden ulaşabileceği çağrı merkezinde çalışanların yüzde 70'i gazi, gazi ve şehit aileleri başta olmak üzere engelliler olacak.

"İKİ BİN KİŞİLİK İSTİHDAM HEDEFLİYORUZ"

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Nazcell Yönetim Kurulu Başkanı Aykan Kısacık, Türkiye Gaziler Vakfı'nın, istihdam sağlamak için kurduğu Nazcell A.Ş'yi satın aldığını belirtti. 350 kişinin çalışacağı çağrı merkezinde yüzde 70 oranında şehit yakını ve gazi istihdam edileceğini söyleyen Kısacık, büro ortamında çalışmaya müsait olmayan engellilerin evlerinden de çalışabilmesine olanak sağlanacağına dikkat çekti.

Kısacık, engellilere yönelik evde istihdam imkanı sağladıklarını belirterek "Evde bilgisayarı olması yeterli, yoksa biz kendisine temin edeceğiz. Dünyanın her yerinden şehit yakını ve gazilerimiz bize tek numarayla ulaşabilir. Özlük haklar, teknik sorunlar, iş bulup bulamadıkları gibi istedikleri her konuda bize başvurabilirler. İki bin kişilik istihdam hedefliyoruz ancak ilk etapta 350 kişi çalıştıracağız. Türkiye geneline yayıldıkça istihdam artacak" dedi.

Çağrı merkezine şimdiden 100 başvurunun yapıldığını dile getiren Kısacık, Ulus Anafartalar mahallesinde kurulan çağrı merkezinin lansmanının ilgili bakanlar ve kuvvet komutanlarının katılımıyla 31 Temmuz'da Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonunda yapılacağını açıkladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Gaziler Vakfı Çağrı Merkezi Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement