Türkiye Gaziler Vakfı'ndan MHP'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Türkiye Gaziler Vakfı'ndan MHP'ye Ziyaret

Türkiye Gaziler Vakfı\'ndan MHP\'ye Ziyaret

Türkiye Gaziler Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, MHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Şefkatli'yi genel merkezdeki makamında ziyaret etti.

11.07.2013 17:03

Türkiye Gaziler Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, MHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Şefkatli'yi genel merkezdeki makamında ziyaret etti.

Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar ziyarette yaptığı açıklamada, vakfın faaliyetleri hakkında bilgi aktarmak ve çalışmalarına destek talep etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Vakfın gaziler ve şehit aileleri için yürüttüğü projeler hakkında Murat Şefkatli'ye bilgiler aktardığını ifade eden Aylar, bunlardan en önemlisinin yakın bir zamanda kurdukları spor kulübü olduğunu söyledi. Aylar, "Gazilerimizin hayata daha iyi bağlanması ve kendilerini sağlık problemlerinden ötürü dışlanmış olarak hisseden bu kardeşlerimizi topluma yeniden kazandırmak için bir spor kulübü kurduk ve bu kulübümüz bünyesinde çeşitli branşlar kurarak takımlarımızı oluşturduk. Amacımız gazilerimizin sosyal yaşamdaki yerini almaları için bir adım atmak. Bu konudaki çalışmalarımız hakkında da Sayın Başkanımıza bilgi verdik" diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Şefkatli ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Türkiye Gaziler Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgileri aldıklarını ve bu kapsamda da başta Genel Başkan Lokman Aylar ve gazilere gereken desteği sağlamak adına üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Gaziler Vakfı'ndan MHP'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement