Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Murat Tamer, 'Ayla' Filminin Hikayesinin Gerçek Kahramanı Eunja Kim'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Murat Tamer, 'Ayla' Filminin Hikayesinin Gerçek Kahramanı Eunja Kim'i Ziyaret Etti

Türkiye\'nin Seul Büyükelçisi Murat Tamer, \'Ayla\' Filminin Hikayesinin Gerçek Kahramanı Eunja Kim\'i Ziyaret Etti

Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Murat Tamer, 'Ayla' filmiyle hikayesi beyaz perdeye aktarılan Koreli Eunja Kim'i ziyaret etti. Tamer, Kim'e Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle davetiye takdim etti ve limon kolonyası, lokum ve Türk bayrağı hediye etti. Tamer, Kim ile yaptığı diyaloğu paylaşarak, Ayla'nın Koreli çocuklarına emanet olduğunu ifade etti.

23.10.2023 15:05

Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Murat Tamer, "Ayla" filmiyle hikayesi beyaz perdeye aktarılan Koreli Eunja Kim'i ziyaret etti.

Büyükelçilikten yapılan açıklamada, Tamer'in, Seul yakınlarında tedavi görmekte olan Kim'i ziyaret ettiği belirtildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle, Kim'e davetiye takdim eden Tamer, limon kolonyası, lokum ve Türk bayrağı hediye etti.

Tamer, "Koreli Ayla" Kim ile diyaloğunu, "'(Kim) Süleyman babamı çok özledim, fotoğraflarına bakıp ağlıyorum', dedi. Ayla'ya, bizler de onun çocukları sayılırız, sen de bizlere onun emanetisin dedim." şeklinde anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Murat Tamer, 'Ayla' Filminin Hikayesinin Gerçek Kahramanı Eunja Kim'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement