Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinden İhlas Kolejine Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinden İhlas Kolejine Teşekkür

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) tarafından, engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan “Mavi Kapak Kampanyası”na katılan kişi ve kurumlara sertifikaları verildi.

12.02.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) tarafından, engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan "Mavi Kapak Kampanyası"na katılan kişi ve kurumlara sertifikaları verildi.

Derneğin İstanbul Ataköy'de bulunan merkezinde gerçekleştirilen törende, katkılarından dolayı Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu öğrencileri de sertifika aldı.Törende, katkılarını esirgemeyen tüm gönüllü kişi ve kurumlara teşekkür eden Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş, yapılan çalışmalarla omurilik felci yaşayan pek çok vatandaşımıza tekerlekli sandalye sağlandığını, ancak bu çalışmaların devamı için daha çok desteğe ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti.

Törende duygusal anlar yaşayan İhlas Koleji öğrencileri, böyle özel bir organizasyonda yer alarak yardımda bulunabildikleri için mutlu olduklarını belirttiler. Organizasyona destek olmanın önemine dikkat çeken Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu Müdürü Server Gürsoy, çocuklarda sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi için bu tip organizasyonların bir parçası olmaya devam edeceklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinden İhlas Kolejine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement