Türkiye Senior Tenis Takım Şampiyonası Manavgat'ta Başladı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Senior Tenis Takım Şampiyonası Manavgat'ta Başladı

Türkiye Senior Tenis Takım Şampiyonası Manavgat\'ta Başladı

– ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 750 tenisçinin katılımıyla 12'nci Türkiye Senior Tenis Takım Şampiyonası başladı.

08.05.2017 19:56

– ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 750 tenisçinin katılımıyla 12'nci Türkiye Senior Tenis Takım Şampiyonası başladı.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından düzenlenen TTF 12'nci Senior Takım Şampiyonası 2017, Manavgat'a bağlı Kızılağaç turizm bölgesindeki Ali Bey Club Manavgat tenis kortlarında, kaptanlar toplantısı ve kura çekiminin ardından başladı. Türkiye genelinde 30 kulüpten 133 takım ve 750 tenisçinin katıldığı şampiyonada 28 hakem görev yapacak.

Şampiyonada; kadınlarda 35+, 40+, 45+, 50+ ve 55+, erkeklerde ise 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+ ve 70+ kategorilerinde tekler ve çiftler olmak üzere 50 kortta toplam 1300 karşılaşma oynanacak. Şampiyona kapsamında 10 Mayıs'ta oyuncu gecesi, 13 Mayıs ise finallerin ardından kupa ve madalya töreni yapılacak.

ÜNLÜLER KATILIYOR

Şampiyonaya katılan popüler isimler arasında TTF eski Başkanı Ayda Uluç, oyuncu Filiz Taçbaş, eski milli futbolcu Ümit Davala, sanatçılar Ferhat Göçer ve Behzat Gerçeker, eski Türk tenis milli takım antrenörleri Engin Kratzer ve Erhan Oral, Nejat Müldür ile Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Arif Aras, tenis milli takımı eski oyuncuları Barış Ergün, Haluk Akkoyun ve Stella Penciu da bulunuyor.

TTF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Erkan Çağlayan, turnuvada tüm sporculara başarılar dileyerek, "İlk kez 2006 yılında başlayan ve bu yıl gerek takım gerekse katılımcı sporcu açısından rekor kırılan bu turnuvaya katılım her yıl geçtikçe artıyor. Bir turnuvadan çok adeta 'Tenis Bayramı' niteliğinde düşündüğümüz bu şampiyonada bu yıl bazı değişiklikler yaptık. Oyuncuları puana göre sıraladık ve herkes klasmanına göre oynayacak" dedi.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye Senior Tenis Takım Şampiyonası Manavgat'ta Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement