Türkiyemspor Berlin Maçının Ardından... - Son Dakika
Güncel

Türkiyemspor Berlin Maçının Ardından...

Türkiyemspor Berlin Maçının Ardından...

Galatasaray YARDIMCI ANTRENÖRÜ DAVALA. "GALİBİYETTEN MEMNUNUZ, AMA OYUNDAN MEMNUN DEĞİLİZ.

09.07.2011 00:10

Galatasaray YARDIMCI ANTRENÖRÜ DAVALA: "GALİBİYETTEN MEMNUNUZ, AMA OYUNDAN MEMNUN DEĞİLİZ. KAMP SÜRESİNCE EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ"

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala, Türkiyemspor Berlin'i 2-1 mağlup ettikleri hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, güzel bir hazırlık maçı oynadıklarını belirterek, "Oyunda ciddi eksiklerimiz vardı. Çünkü şu anda yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. Ağır idmanlar yapıyoruz. Bunlar bizim için ölçü değil. Biz oyuncularımızın son durumlarını görmüş olduk. Galibiyetten memnunuz, ama oyundan memnun değiliz. Biz oyuncularımıza her zaman galip gelmeyi aşılıyoruz. Kamp süresince eksiklerimizi tamamlayacağız" dedi.

Bir gazetecinin, "Sahada gördüğümüz oyuncular gönderilmesi gündemde olan oyuncular olarak düşünülüyor" ifadesi üzerine Davala, "Bizim için kampta bulunan herkesin şansı eşittir. Biz burada tüm oyuncularımıza eşit şans tanıyoruz. Gönderilecekler ya da gönderilmeyecekler sahada diye bir şey yok. Bugün sahada başka isimler de olabilirdi. Kadromuzda 30 futbolcu bulunuyor. İstanbul'a döndükten sonra kadromuzla ilgili kararımızı vereceğiz" diye konuştu.

Davala, bundan sonra oynayacakları hazırlık maçında kadrolarında rotasyon yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Ceyhun Gülselam da, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Önemli olan burada sakatlık geçirmemek. Hocamız herkese şans veriyor. Biz de görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizi destekleyen taraftarlara da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Türkiyemspor Berlin Asbaşkanı Ayhan Yıldız ise maçtan iyi bir skorla ayrıldıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Galatasaray'la oynamak bizim için kolay olmadı. Bizi kırmadığı için sayın Fatih Hocam'a çok teşekkür ediyorum. Bizim çok genç yaşta futbolcularımız var. Bugün iyi oynadık. Biz altyapıda Galatasaray'ın bir köprüsü olmak istiyoruz. Avrupa'da, Türkiye liglerinde oynayabilecek çok yetenekli futbolcular var. Yalnız bunları keşfetmek lazım. "

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiyemspor Berlin Maçının Ardından... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement