TürkMedya, Reuters ile sözleşmelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkındaki haber nedeniyle feshetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

TürkMedya, Reuters ile sözleşmelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkındaki haber nedeniyle feshetti

TürkMedya, Reuters ile sözleşmelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkındaki haber nedeniyle feshetti
27.06.2023 12:53

TürkMedya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi hakkındaki haber nedeniyle Reuters haber ajansı ile sözleşmelerini feshettiklerini duyurdu. Reuters haber ajansının dün özel dosya başlığıyla abonelerine servis ettiği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a yönelik iddiaların yer aldığı habere tepkiler sürüyor. TürkMedya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Reuters haber ajansı ile olan sözleşmemiz feshedilmiştir.' ifadesine yer verdi.

TürkMedya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi hakkındaki haber nedeniyle Reuters haber ajansı ile sözleşmelerini feshettiklerini duyurdu.

Reuters haber ajansının dün özel dosya başlığıyla abonelerine servis ettiği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a yönelik iddiaların yer aldığı habere tepkiler sürüyor.

TürkMedya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Reuters haber ajansı ile olan sözleşmemiz feshedilmiştir." ifadesine yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TürkMedya, Reuters ile sözleşmelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkındaki haber nedeniyle feshetti - Son Dakika


Advertisement