Tuşba ilçesinde kilitli parke taşı ve asfalt çalışmaları sürüyor - Son Dakika
Güncel

Tuşba ilçesinde kilitli parke taşı ve asfalt çalışmaları sürüyor

Tuşba ilçesinde kilitli parke taşı ve asfalt çalışmaları sürüyor

Van'ın Tuşba ilçesinde, cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturmak için kilitli parke taşı ve asfalt çalışmaları devam ediyor. İlçe genelinde 165 bin metrekare kilitli parke taşı serimi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Salih Akman, kırsal mahalleleri yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak için başlattıkları yol çalışması seferberliğinin devam ettiğini belirtti ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

13.09.2023 13:00

Van'ın Tuşba ilçesinde kilitli parke taşı ve asfalt çalışmaları sürüyor.

Tuşba Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturmak için çalışma yürütülüyor.

Bu kapsamda, ilçe genelinde 165 bin metrekare kilitli parke taşı serimi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Salih Akman, yol sorunu tamamen bitmiş bir Tuşba hayaliyle yola çıktıklarını söyledi.

Kırsal mahalleleri yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak için başlattıkları yol çalışması seferberliğinin devam ettiğini belirten Akman, "Bu çalışmayla göreve geldiğimizden bu güne kadar 550 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması yapmış olacağız. Böylelikle kırsal mahallelerimizde kilitli parke taşı veya asfalt çalışması yapılmayan hiçbir kırsal mahallemiz kalmayacak. Bunun yanında sel, su baskınları ve heyelana karşı da önlemlerimizi alıyoruz. Sadece bu yıl yapılan kilitli parke taşı çalışmaları kapsamında menfezler için 6 bin metre koruge boru kullandık." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tuşba ilçesinde kilitli parke taşı ve asfalt çalışmaları sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement