Tüsiad, Çözüm Sürecine Katkı İçin Mardin'de Konferans Düzenleyecek - Son Dakika
Güncel

Tüsiad, Çözüm Sürecine Katkı İçin Mardin'de Konferans Düzenleyecek

Tüsiad, Çözüm Sürecine Katkı İçin Mardin\'de Konferans Düzenleyecek

Tüsiad, çözüm sürecine katkıda bulunmak amacıyla Mardin Atatürk Kültür Merkezi'nde "Çözüm Sürecinin İktisadi Boyutuna Katkı: Alternatif Turizm" konulu bir konferans düzenleyecek.

26.09.2014 11:37

Tüsiad, çözüm sürecine katkıda bulunmak amacıyla Mardin Atatürk Kültür Merkezi'nde "Çözüm Sürecinin İktisadi Boyutuna Katkı: Alternatif Turizm" konulu bir konferans düzenleyecek.

Konferansın açılış konuşmalarını, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarkan Kadooğlu yapacak.

Konferansta TÜSİAD'ın hazırladığı " Türkiye'de Alternatif Turizmin Gelişimine Yönelik Değerlendirmeler" çalışmasını, TÜSİAD Turizm Çalışma Grubu Başkanı Naile Göçen Çukurova sunacak.

Konferansta ayrıca, "Alternatif Turizmin Bölgesel İktisadi Kalkınmaya Katkısı" konulu bir panel de düzenlenecek. Panelin moderatörlüğünü de Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Birkan tarafından yapacak. Panelde alternatif turizmin bölgeye ekonomik katkısının yanı sıra çözüm sürecindeki rolünün, bölge işadamları ve turizm yatırımcılarının katılımı ile tartışılacak.

Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Tahincioğlu panelde birer konuşma yapacak. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüsiad, Çözüm Sürecine Katkı İçin Mardin'de Konferans Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement