U.S. Polo Assn.'ye Uğramadan Tatil Valizinizi Hazırlamayın - Son Dakika
Güncel

U.S. Polo Assn.'ye Uğramadan Tatil Valizinizi Hazırlamayın

U.S. Polo Assn.\'ye Uğramadan Tatil Valizinizi Hazırlamayın

Atlı polo sporundan ilham alan U.S. Polo Assn., tatil hazırlıklarına başlayan erkekler için en rahat ve şık seçenekleri bir araya getiriyor.

30.06.2014 13:44  Güncelleme: 13:38

Keten gömleklerden incecik pantolonlara, sportif baskılı tişörtlerden sahilin vazgeçilmezi bermuda ve kaprilere kadar yaz tatillerinin en rahat seçenekleri U.S. Polo Assn.'de bulunuyor.

Tatil valizleri hazırlanıyor, tatil için en şık ve rahat seçenekler U.S. Polo Assn.'de stil sahibi erkekleri bekliyor. U.S. Polo Assn. erkek koleksiyonundaki tişörtler, gömlekler, bermudalar ve incecik yazlık pantolonlar tatil valizlerine yaz coşkusunu taşıyor.

Tatil için ideal: U.S. Polo Assn. baskılı tişörtler

U.S. Polo Assn., bu yaz klasikleşen polo yaka pike basic tişörtlerin yanı sıra baskılı tişörtlerle de öne çıkıyor. Atlı polo sporundan ilham alan baskılar, özellikle spor giyimi tercih eden erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Çizgili, parça boyalı tişörtler kombinlere hareket katıyor. V yaka ve bisiklet yaka tişört seçenekleri ise farklı tonlarıyla yazı renklendiriyor.

Keten gömleklerle ferah bir yaz

U.S. Polo Assn.'nin keten gömlekleri nil yeşili, su yeşili, pembe, mavi, beyaz gibi renk seçenekleriyle tiril tiril bir yazı müjdeliyor. Ekose desenleri ile yaka ve kol gibi detaylardaki şıklığıyla dikkat çeken gömlekler tarz sahibi erkeklerin tercihi olmaya devam ediyor. Denim gömlekler de serin yaz gecelerinde tişörtler üzerinde kullanılabiliyor. Gömleklerin uzun ve kısa kollu seçenekleri bulunuyor.

İncecik yazlık pantolonlar, rahat ve rengarenk bermudalar

Yaz valizinde erkeklerin şıklığını kumaş ve denim pantolonlar ile bermudalar tamamlıyor. Denim pantolonlarda rahatına düşkün erkekler için 'Relax', kendine güvenen erkekler için ise 'Slim-straight' modeller öne çıkıyor. Taba, beyaz, gri, lacivert gibi farklı renk seçenekleri sunan chino pantolonlar, keten pantolonlar, kendinden kemerli pantolonlar yazın en konforlu seçenekleri haline geliyor. Ekose ve renkli bermudalar yaz ferahlığını yansıtırken, deniz şortları da plajların vazgeçilmesi oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel U.S. Polo Assn.'ye Uğramadan Tatil Valizinizi Hazırlamayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement