Üçüncü Köprü'nün İnşaatına Sızıp Ölüm Oyunu Oynadılar - Son Dakika
Güncel

Üçüncü Köprü'nün İnşaatına Sızıp Ölüm Oyunu Oynadılar

İnşaatı tam gaz devem eden üçüncü köprü şantiyesine gizlice giren iki arkadaş, köprünün kulesine ölümle dalga geçercesine tırmandı. İki çılgın yaşadıklarını kameraya aldı.

23.11.2015 10:58  Güncelleme: 23:42

İstanbul'da yapımı devam eden Üçüncü Köprü'nün şantiyesine gizlice giren iki arkadaş, köprünün kulesine tırmandı.

ÖLÜMLE DANS ETTİLER

Gençlerin hiçbir güvenlik önlemi almadığı görülürken, korku dolu o anlar saniye saniye kaydedildi.

İSİMLERİ DE BELLİ

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitimine az bir zaman kala Pavel Smirnov ve Özcan İpar isimli iki genç köprüye gizlice çıktı ve bu tehlikeli anları saniye saniye kaydetti. Smirnov ve İpar'ın köprüye nasıl çıktıkları ise henüz bilinmiyor.

KARAYOLLARI'NDAN AÇIKLAMA YAPILDI

"3. köprüye gizlice çıktılar" haberlerine ilişkin incelemeler sonucunda bilgilendirme yapılmasının gerekli görüldüğünün ifade edildiği açıklamada, Smirnov ve İpar'ın şantiye çalışanlarının izinli olduğu 1 Kasım seçimlerinden bir önceki gün köprüye çıkmış olabileceği belirtilerek, "Şahısların genel seçimler sebebiyle çalışmalara ara verildiği dönemde, işçilerin ve kule vinç operatörlerinin görev yerlerinde olmamalarının getirdiği rahatlıktan da faydalanarak 1 Kasım seçim günü, günün ağarması ile birlikte haberlerde bahsi geçen özçekimi yaptıktan sonra kimseye görünmeden gene aynı şekilde şantiyeden çıktıkları tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Köprü genelinde 2 güvenlik müdürü, 4 vardiya amiri ve 73 güvenlik personelinin gece ve gündüz görev yaptığının paylaşıldığı açıklamada, şantiye sahasında belirli noktalarda güvenlik kameralarının mevcut olduğu, bunların incelenmesine de devam edildiği kaydedildi. Öte yandan, ilave güvenlik tedbirlerini artırmak maksadıyla da gerekli çalışmalara başlandığı vurgulandı.

Köprü genelinde güvenlik işlerinin inşaat sahası olması sebebiyle yüklenici firma sorumluluğunda olduğunun altı çizilen açıklamada, "Her türlü güvenlik tedbirini almak veya aldırtmak zorunluluğu firmadadır. Şu anda güvenlik işleri özel bir güvenlik firması tarafından yürütülmekte olup, konu ile ilgili soruşturma ve incelemeler devam etmektedir. Olayda ihmali olanlar hakkında gerekli cezai işlemler uygulanacaktır" denildi.

Üçüncü Köprü\'nün İnşaatına Sızıp Ölüm Oyunu Oynadılar

Son Dakika Güncel Üçüncü Köprü'nün İnşaatına Sızıp Ölüm Oyunu Oynadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Kral babo: Demirtaş göndermiştir 18 4 Yanıtla
  • vatan: o köprü bitmez 1 8 Yanıtla
  • g4lip90: Tansiyonum düştü izlerken şimdi acil servisten yazıyorum 8 1 Yanıtla
  • Mrt : Ulen iki zibidi köprüye çıktı diye kahraman ilan ettiniz orada çalışanlar hergün çıkıyor Oray'a 7 2 Yanıtla
  • 34: Ne boş konuşuyosunuz adamlar genç macera aramışlar yapmışlar bizde o güzel manzarayı görmüş olduk yok keşke düşselermiş bilmem neymiş kıskanmayın adamların hayatını, korkusuzluğunu bunları diyenler 6. kattan aşağı bakamazlar ne çirkef bi ülkeyiz 5 3 Yanıtla
  • candaroğlu: Gençlerin suçu yok al sana güvenlik mesajını vermişler 2 6 Yanıtla
  • peri06: Fazla cesarete aptaliktir. sonu iyi olmaz 8 0 Yanıtla
  • anti türk: güvenlikler uyuyordu sanırım 7 0 Yanıtla
  • Bop yaşamasın: anlınızdan öper ve ışide operasyon için gerekli hazırlıkları yapın dileğiyle saygılar 4 2 Yanıtla
  • halk: cehape gencligi. 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement