Uğur Turan GYS Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Uğur Turan GYS Derneğini Ziyaret Etti

Uğur Turan GYS Derneğini Ziyaret Etti

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan Genç Yazar ve Sanatçılar (GYS) Derneğine nezaket ziyaretinde bulundu.

18.01.2012 09:27

Geçtiğimiz günlerde GYSD Yönetim Kurulu Başkanı Gülşen Gazel'in ziyaret ettiği Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan Genç Yazar ve Sanatçılar Derneğine iade-i ziyarette bulundu. Ziyaretinde dernek hakkında bilgiler alan Turan, Genç Yazar ve Sanatçılar Derneğini ilkeli çalışmalarından dolayı takdir ettiğini bildirdi.

Gülşen Gazel ise bu nazik davetinden dolayı Turan'a teşekkürlerini ifade etmenin ardından dernek bünyesinde devam eden ve yeni başlayacak olan kurslar hakkında bilgiler verdi. Şubat itibariyle açacakları Yazarlık Atölyesinin yazarlığa ilgi duyanlara yön vereceğini de ifade eden Gazel, yeni başlayan elektronik müzik, gazetecilik gibi kursların Gaziantep'te ilk olduğunu belirtti. Amaçlarının okuyan, düşünen, sanata ilgi duyan bir gençlik olduğunu da bildiren Gazel, sanatın kuşatıcılığını Gaziantep'e ve bölgeye yayma düşüncesinde olduklarını ifade etti.

Kaymakam Turan da böyle genç bir ekibin özverili çalışmalarının Gaziantep'e gelecekte de büyük fayda sağlayacağını ifade etmenin ardından Başkan Gazel'e çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uğur Turan GYS Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement