Galatasaraylı Taraftarlar Haklarını Hukuksal Yoldan Arayacak - Son Dakika
Güncel

Galatasaraylı Taraftarlar Haklarını Hukuksal Yoldan Arayacak

Galatasaraylı Taraftarlar Haklarını Hukuksal Yoldan Arayacak

Galatasaraylı taraftarlar, delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılan 3 taraftarın hakkını aramak için hukuksal yollara başvuracaklarını söyledi.

20.11.2013 00:25  Güncelleme: 00:36

Galatasaraylı taraftarlar, 14 gündür tutuklu olan ve delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılan 3 taraftarın hakkını aramak için hukuksal yollara başvuracaklarını söyledi.

İbrahim Bayram, Galatasaray kulübü yöneticilerinin olayın başından yeterli ilgiyi göstermedikleri düşüncesi içinde olduklarını belirterek, Biz önce kulüp yöneticilerin arkadaşlarımızla ilgilenmediklerini düşündük ve Galatasaray TV'nin olaya 10 gün sonra yer vermesine üzülmüştük. Lutfi bey olayın başından beri Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği aracılığı ile ilgilendiklerini söyleyince düşüncelerimiz değişti. Bir kulübün birinci vazifesi taraftarını korumak ve arkasında olmaktır diye konuştu.

TARAFTARLARLA GURUR DUYUYORUZ

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, eleştirilere DHA aracılığı ile cevap vererek, Galatasaray taraftarı genç, dinamik aynı zamanda en iyi taraftardır. Bu arkadaşlarımız da öyle. Biz olayın başından beri yani maç sonrasından beri takipçisiyiz. Bir anlaşmazlık ve iletişim hatası olmuş. Kulüp yöneticileri olarak büyükelçilik aracılığı ile olayı takip ettik. Ben bizzat, başkanımız Ünal Aysal'ın talimatı ile sürekli konuyla ilgileniyordum. Orada bir sorun yok. Bu çocuklar da Avrupa'nın değişik bölgelerinden gelen çocuklar. Galatasaraylıların kim olduğunu gösteriyorlar. Onlarla gurur duyuyoruz ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaraylı Taraftarlar Haklarını Hukuksal Yoldan Arayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement