Ümraniye'de Yeni Sağlık Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ümraniye'de Yeni Sağlık Merkezi Açıldı

Ümraniye\'de Yeni Sağlık Merkezi Açıldı

Ümraniye Belediyesi, Armağanevler Mahallesi İsmail Çetinkaya Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

22.11.2013 15:41  Güncelleme: 15:47

Ümraniye Belediyesi, Armağanevler Mahallesi İsmail Çetinkaya Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı. Sağlığa yapılan yatırımların devam edeceğini söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Sağlık hizmetlerinde çığır açtık" dedi.

Ümraniye Belediyesi'nin 2013 yılında hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan İsmail Çetinkaya Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. Armağanevler Mahallesi'nde hizmete giren sağlık merkezinin açılış kurdelesini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kesti.

İsmail Çetinkaya isimli hayırsever işadamına yaptırılan sağlık merkezinin açılışına; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, İsmail Çetinkaya Aile Sağlığı Merkezi Yönetici Hekimi Dr. Yusuf İzzettin Güven, Hayırsever İşadamı Çetinkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çetinkaya, Ümraniye Toplum Sağlık Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Ahmet Rıfkı Topçuoğlu, İl Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Savaş Başar Kartal, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

"SAĞLIK ALANINDA Kİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK"

Programda konuşma yapan Başkan Hasan Can, "Türkiye de rekor sayılabilecek ve örnek teşkil edilebilecek hizmetler ve eserler yapmayı Allah'ım bizlere nasip etti. Kalıcı hizmetler gerçekleştirmeyi hedefleyen bir belediye olarak, yarınlara yatırım yapmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bu sene Ümraniye Belediyemizin 50. yılı ve biz 10 yıldır buradayız. Ümraniye'mize geçmiş 40 yılda yapılanların 4-5 katını biz yaptık. Bugüne kadar Ümraniye'mize 200'e yakın kalıcı eser kazandırdık. Bunlar kültür merkezleri, bilgi evleri, sağlık ocakları, parklar, okullar, camiiler, nikah sarayı, muhtarlık binaları ve belediye binamız olmak üzere hepsini hizmete açtık" dedi.

Ümraniye'de sağlık alanında çığır açan hizmetlere de imza attıklarını da belirten Başkan Hasan Can, belediye olarak göreve geldikleri ilk dönemden bu yana, sağlık konusunda hep ayrı bir hassasiyet taşıdıklarının söyledi.

Hasan Can, sözlerine şöyle devam etti:

"Sağlık alanında eşine az rastlanır bir hizmet seferberliği başlattık. Görevi devraldığımız 2004 yılından bu yana ilçemizin dört bir yanına Aile Sağlığı Merkez'leri inşa ediyoruz. Bugüne kadar 30'a yakın aile sağlığı merkezi inşa ederek, hizmete açtık. Bugün Armağanevler İsmail Çetinkaya Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açıyoruz. İlçemizde sağlık alanında çok önemli hizmetler yaptık, çok sayıda önemli projeyi hayata geçirdik. Şimdi yepyeni bir dönemin başındayız. Bu yeni dönemde hizmetlerimizi daha ileri noktalara taşımanın gayreti içinde olacağız. Sağlığa yaptığımız yatırımlar artarak devam edecek."

Konuşmaların ardından Başkan Hasan Can, hayırsever işadamı İsmail Çetinkaya'ya ve Yönetim Kurulu Başkanı Bedir Anma' ya günün nişanesi olarak ve hizmetlerinden ötürü plaket verdi.

Başkan Hasan Can ve konuklar, Armağanevler İsmail Çetinkaya Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış kurdelesini birlikte keserek aile sağlığı merkezini gezdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ümraniye'de Yeni Sağlık Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement