Üniversite Bölgesinde Bordür Ve Kaldırım Çalışması - Son Dakika
Güncel

Üniversite Bölgesinde Bordür Ve Kaldırım Çalışması

Üniversite Bölgesinde Bordür Ve Kaldırım Çalışması

Seydişehir Belediyesi, Karayolları bölge Müdürlüğün başlattığı yol yapım çalışmalarında araç takviyesi ve dolgu malzemesi noktasında destek vererek Yurt ve Üniversite bölgesinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

08.09.2016 14:38

Kredi ve Yurtlar Kurumu bölgesinden başlayan, Üniversite yol güzergahından devam eden Taraşçı kavşağında son bulacak 5 bin 600 metrekarelik alanda, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Seydişehir Belediyesinin yürüttüğü bordür ve parke yapım çalışmaları hızla sürüyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğünün Üniversite yolu üzerinde kaldırım ve bordür çalışmalarını başlattığını ifade eden Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri;'' Karayollarının üniversite yolu ve hastane yolu bölgesinde başlattığı bordür ve parke yapım çalışmalarında Seydişehir Belediyesine ait araçlarla 5 Bin 600 metrekarelik alanda dolgu çalışmasını yaptık. Araç ve dolgu malzemesinde Karayolları Bölge Müdürlüğüne destek sağlayarak bu güzergahta yapılan çalışmayla, bölgeyi kullanan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız tozdan kurtularak, daha rahat ulaşıma kavuşmuş olacak''dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üniversite Bölgesinde Bordür Ve Kaldırım Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement