Ünlü Fransız Saç Tasarımcısı Yeniden Vakko Zorlu'da - Son Dakika
Güncel

Ünlü Fransız Saç Tasarımcısı Yeniden Vakko Zorlu'da

Ünlü Fransız Saç Tasarımcısı Yeniden Vakko Zorlu\'da

İstanbul'a gelen dünyaca ünlü Fransız Saç Tasarımcısı Stephane Besson 3-6 Eylül tarihlerinde yeniden Vakko Zorlu'da olacak.

27.08.2015 14:30  Güncelleme: 14:31

Besson, Vakko dostları ile ilk defa geçen Eylül ayında bir araya gelmişti. O tarihten bu yana müdavimlerini yaratan ve gelişi büyük bir merakla beklenen Besson, Vakko Zorlu'da kişiye özle saç stil önerilerini paylaşarak, saç kesimi ve boya uygulaması yapıyor.

Hem kadın hem de erkekler için saç stil danışmanlığı yapan; en doğru tarz kesim ve renk uygulaması hakkında bilgiler veren Besson, dokunuşları ile saçlarda mucizeler yaratıyor. Aynı zamanda boya uygulaması da yapan Besson, saç modeli ile farklılaşmak, yüz şekline en uygun saç stilini bulmak ve doğal ama ilgi çeken, iddialı saç modeli isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor.

3-6 Eylül tarihleri arasında 4 gün boyunca 10:00-19:00 saatleri arasında Vakko Zorlu'da olacak olan Stephane Besson'dan randevu almak ve sihirli dokunuşlarıyla yepyeni bir tarza bürünmek için 0212 708 33 33 numaralı telefonu aramanız yeterli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Fransız Saç Tasarımcısı Yeniden Vakko Zorlu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement