Ünlü Restorandaki Silahlı Saldırının Zanlısı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Restorandaki Silahlı Saldırının Zanlısı Gözaltına Alındı

Ünlü Restorandaki Silahlı Saldırının Zanlısı Gözaltına Alındı

Beykoz’da ünlü bir restoranda silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişinin kimliği belirlenirken, zanlı ise olay yerinde gözaltına alındı.

30.01.2017 18:27

Beykoz'da ünlü bir restoranda silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişinin kimliği belirlenirken, zanlı ise olay yerinde gözaltına alındı.

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki ünlü bir restoranda yaşanan silah saldırının iki grup arasında yaşanan husumetten dolayı gerçekleştiği öğrenildi. Restorana gelen Hüseyin Mert S.'nin uzun zamandan beri husumeti olduğu Mehmet Ali Büyüksarıoğlu'na silahla ateş açtığı belirlendi. Silahlı saldırı sonucunda vücudunun çeşitli yerlerine 4 kurşun isabet eden Büyüksarıoğlu, ambulansla hastaneye kaldırılırken yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda cam kırıkları nedeniyle Selcan Faydasıçok ile Begüm Boztaş da hafif şekilde yaralandı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, burada zanlıyı gözaltına aldı. Zanlı Hüseyin Mert S.'nin olayın ardından restoranda bir masada oturmaya devam ettiği ve silahıyla birlikte gözaltına alındığı kaydedildi. Zanlının ilk ifadesinde olayı aralarındaki husumet nedeniyle gerçekleştirdiğini söylediği öğrenilirken, polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Restorandaki Silahlı Saldırının Zanlısı Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement