Ünlü Sanatçılar, Kilislilere Eğlenceli Bir Akşam Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sanatçılar, Kilislilere Eğlenceli Bir Akşam Yaşattı

Ünlü sanatçılar, Kilislilere eğlenceli bir akşam yaşattıKİLİS - Kilis'te, vatandaşlar ünlü sanatçılar Mehmet Yakar, Hüseyin Fındık, Hamiyet, İsmail Özkan ve Kirpi lakaplı Bülent Altınbaş ile coştu.

10.10.2017 10:19

Ünlü sanatçılar, Kilislilere eğlenceli bir akşam yaşattı

KİLİS - Kilis'te, vatandaşlar ünlü sanatçılar Mehmet Yakar, Hüseyin Fındık, Hamiyet, İsmail Özkan ve Kirpi lakaplı Bülent Altınbaş ile coştu.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programın sponsorluğunu Kilisli iş adamı Coşkun Karabaşoğlu'nun yaptığı ve TV 79'ın katkı sunduğu Mehmet Yakar ile Hüseyin Fındık'ın beraber gerçekleştirdiği Kilis şovun 5'inci programı büyük ilgi gördü.

İki haftada bir Pazartesi günü gerçekleştirilen Kilis şov programına vatandaşların yoğun ilgi gösterdi. Ünlü türkücü Mehmet Yakar ile Hüseyin Fındık'ın bu haftaki konuğu ise Hamiyet,İsmail Özkan ve Kipri lakaplı Klarnet sanatçısı Bülent Kirpi oldu. Yöresel türküler şarkıların söylendiği gecede, Kilisliler adeta coştu. Zaman zaman vatandaşlar yerlerinde duramayarak oyunlar oynadılar. Kilisliler, söylenen birbirinden güzel türkülere eşlik ederek geceye renk kattı. TV 79 televizyonu tarafından canlı yayınlanan programda izleyicileri Türkiye ve dünyada ekrana kilitledi.

Programda sanatçıların canlı performansı dikkat çekerken, sanatçıların söylediği yöreye özgür türküler şarkılar, Kilislileri zaman zaman izleyenleri hüzünlendirirken, zaman zamanda hareketli şarkılar ile coştu.

Ünlü Sanatçılar, Kilislilere Eğlenceli Bir Akşam Yaşattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Sanatçılar, Kilislilere Eğlenceli Bir Akşam Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement