
Kuchar, ilk kez Aralık 2012'de İDSO'yu yönetmişti. Sanatseverler 2013-14 sezonunda dört konserde daha izleme imkânı bulacak.
Konserin piyanist solisti Pascal Roge, Fransız piyanistliğinin en güzel örneklerinden biri olmanın yanı sıra 20.yüzyıldaki pek çok önemli bestecinin öğretmeni olan Nadia Juliette Boulanger'in son öğrencisi olma özelliğini taşıyor.
Konser Wagner'in Rienzi Uvertürü ile başlıyor. Fransız besteci Camille Saint-Saëns'in Piyano Konçertosu No. 2 ile devam edecek. Konserin kapanışı 19. yüzyılın ikinci yarısının en önemli Alman romantik akım bestecilerinden Johannes Brahms'ın Senfoni No.4 'ü seslendirilecek.
Tarih : 15 Kasım 2013, Cuma
Yer : Fulya Sanat Merkezi
Saat : 20.00
Son Dakika › Güncel › Ünlü Şef Theodore Kuchar, 15 Kasım'da Fulya Sanat Merkezi'nde - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.