Ünlü Spor Yorumcuları Gençlerle Türk Futbolunu Konuştu - Son Dakika
Güncel

Ünlü Spor Yorumcuları Gençlerle Türk Futbolunu Konuştu

Ünlü Spor Yorumcuları Gençlerle Türk Futbolunu Konuştu

Fatih Doğan'ın moderatörlüğünde yapılan söyleşi, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

20.11.2012 10:25

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu tarafından organize edilen, TRT Spor Yorumcusu Fatih Doğan'ın moderatörlüğünde yapılan söyleşi, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde TRT Spor Yorumcusu Fatih Doğan Moderatörlüğü'nde, Sabah Gazetesi Yazarı Gürcan Bilgiç ve eski Milli Futbolcu Habertürk Gazetesi Spor Yazarı Ali Gültiken'in katılımıyla keyifli bir spor söyleşisi gerçekleşti. Söyleşide ilk sözü alan Ali Gültiken, Türk futbolunun bir kaos yaşadığını dile getirerek, bu kaostan ciddi ve yeni bir yapılanma ile çıkılabileceğini savundu. Öğrencilerle karşılıklı sohbet eden Sabah Gazetesi Yazarı Bilgiç ise, "Sizler derslerinize ne kadar çalışıp başarı yakalıyorsanız, bu durum futbol için de böyle; çalışırsanız başarılı olursunuz" şeklinde konuştu.

Türk Futbolunda Yabancı Futbolcu Konusu Ele Alındı

Söyleşide Bilgiç, Türk futbolunun çıkış yapabilmesi için yabancı futbolcu oynatma sınırlamasının kaldırılmasını savunurken, Fatin Doğan ve Ali Gültiken ise, yabancı futbolcu kontenjanı konusunda belirli kıstasların olması ve altyapıya önem verilmesi gerektiğini savundu. Moderatör Doğan, Türk sporunun gelişmesi, gençlerde spor bilincinin oluşması için bu tür programların önemli olduğunu dile getirdi. Bu projenin Beylikdüzü'nde organize edilmesinden dolayı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u kutladıklarını ifade eden Doğan, kendilerinin de gençlerle bir araya gelmekten mutlu olduklarını kaydetti. Söyleşinin son bölümlerinde ise öğretmen ve öğrenciler ünlü yorumculara futbol ile ilgili çeşitli sorular yöneltti. Söyleşiye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil ve birim müdürleri de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Spor Yorumcuları Gençlerle Türk Futbolunu Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement