Ünlülerin Tarikatı Radyo ve Televizyon Açacak - Son Dakika
Güncel

Ünlülerin Tarikatı Radyo ve Televizyon Açacak

Ünlülerin Tarikatı Radyo ve Televizyon Açacak

Bazı Hollywood yıldızlarının da üyesi olduğu Scientology tarikatı, radyo ve televizyon yayını yapmak için 50 milyon dolar harcayıp,stüdyo açtı.

24.06.2016 00:10  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Dolandırıcılık çetesi" olarak itham edilen ve bu nedenle de bazı ülkelerde yasaklanan ve ünlülerin tarikatı olarak bilinen Scientology tarikatı, 50 milyon dolara Hollywood'da 24 saat televizyon ve radyo yayını yapacağı stüdyolarını kurdu.

HOLLYWOOD YILDIZLARI DA ÜYE

Sunset Bulvarı'nda, Scientology Media Productions şirketi adına kurulan stüdyolarda; film platosu, canlı yayın stüdyoları, laboratuvar ve kurgu odaları bulunuyor. Stüdyoların 10 bin kişinin katıldığı açılışına tarikatın en ünlü isimleri Hollywood yıldızları Tom Cruise, Kelly Preston, John Travolta ve Kirstie Ally de katıldı.

"TOM CRUISE BAZI FİLMLERİNİ BURADA ÇEKEBİLİR"

Tarikatın lideri David Miscavige, 7/24 yayın yapacak bir Scientology haber kanalının da kurulacağını bildirdi. Stüdyoların kurulmasında büyük mali katkısı olduğu belirtilen Tom Cruise'un, bazı gişe hasılatı yüksek filmleri bu stüdyolarda çekmeyi planladığı ileri sürülüyor.

SERVETİ 6 TRİLYON DOLARA ULAŞTI

ABD'li bilimkurgu yazarı L. Ron Hubbard'ın "kişisel gelişim felsefesi" olarak geliştirdiği ancak tarikata dönüşen Scientology, insanların ruhlarının bir çeşit lanet taşıdığına ve bu lanetin kişisel gelişimle aşılabileceğine inanıyor. Tarikatın servetinin 6 trilyon dolara ulaştığı ileri sürülüyor.

Son Dakika Güncel Ünlülerin Tarikatı Radyo ve Televizyon Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hey hey: zaten ucgen ve gozu gorebılırsınız bınanın ustune fazla ıncelemeye gerek yok kım dıye:)) 1 1 Yanıtla
  • Yavuz: Bizim diplomalı cahiller keşke biz de orada olsak diye yine hayran hayran bakıyorlardır. 1 1 Yanıtla
  • kayyum: 6 trilyon değilde, 6 milyar olabilir......eğer dünyayı yahudiler yönetiyorsa, bunun arkasındada yahudiler olmali.......ama 6 trilyon,a yine de inanmam..... 1 0 Yanıtla

Advertisement