Ürdün'de "Balfour" Protestosu - Son Dakika
Güncel

Ürdün'de "Balfour" Protestosu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Gösteriye katılanlar Ulusal Reform Koalisyonu Milletvekili Dima Tahbub ile röportaj Ürdünlü Milletvekili Suud Ebu Mahfuz ile röportaj Ürdün'ün başkenti Amman'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın siyasi kanadı İslami Çalışma Cephesi Partisi üyeleri ve Ulusal Reform...

05.11.2017 00:12

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Gösteriye katılanlar

Ulusal Reform Koalisyonu Milletvekili Dima Tahbub ile röportaj

Ürdünlü Milletvekili Suud Ebu Mahfuz ile röportaj Ürdün'ün başkenti Amman'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın siyasi kanadı İslami Çalışma Cephesi Partisi üyeleri ve Ulusal Reform Koalisyonu milletvekillerinden oluşan bir grup, "Balfour Deklarasyonu"nu protesto etti.

Filistin ve Kudüs Komitesi'nin çağrısıyla parti genel merkezi önünde toplanan grup, deklarasyon aleyhinde pankartlar taşıdı, sloganlar attı.

Ulusal Reform Koalisyonu Milletvekili Dima Tahbub, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Deklarasyon, Filistin halkına karşı işlenmiş bir suç olup, Yahudilere de Filistinlileri öldürme, topraklarını gasp etme ve göçe zorlama hakkını vermiştir." dedi.

Göstericiler, Balfour Deklarasyonu'ndan dolayı İngiliz hükümetinin, yol açtığı zararlar için Filistin ve Arap halklarından özür dilemesini istedi.

Ürdün\'de "Balfour" Protestosu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ürdün'de 'Balfour' Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement