Uşak Çanakkale Şehitleri Uşak'ta Anıldı - Son Dakika
Güncel

Uşak Çanakkale Şehitleri Uşak'ta Anıldı

Uşak Çanakkale Şehitleri Uşak\'ta Anıldı

Çanakkale Şehitleri Uşak'ta anıldı UŞAK'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen törenle şehitler için dua okunup, saygı duruşunda bulunuldu, mezarlarına karanfil bırakıldı.

18.03.2015 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Şehitleri Uşak'ta anıldı

UŞAK'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen törenle şehitler için dua okunup, saygı duruşunda bulunuldu, mezarlarına karanfil bırakıldı.

Yeni Mezarlık'taki şehitlikte düzenlenen törene Uşak Valisi Seddar Yavuz, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, daire müdürleri ve şehit aileleri katıldı. Şehitlikteki törende, Türk Bayrağı Anıtına Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol ve şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri tarafından çelenk sbırakıldı. Tören mangası, şehitler anısına saygı atışı yaptı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Jandarma Yüzbaşı Uğur Çağlar, bir konuşma yaptı. Yüzbaşı Çağlar, "Şehitlerin temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan topraklarının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk ulusu tarafından kutsal bir emanet olarak muhafaza edilecek" dedi. Uşak Müftüsü Fuat Altıntaş tarafından okunan duaların ardırndan, şehitlerin mezarlarına karanfil bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak Çanakkale Şehitleri Uşak'ta Anıldı - Son Dakika


Advertisement