Uşak Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi - Son Dakika
Güncel

Uşak Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi

Uşak Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi

Uşak Üniversitesi mezuniyet töreninde, mezun olan bir öğrenci kortej yürüyüşü sırasında iki arkadaşı ile açtığı pankartla kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı.

06.06.2013 23:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Üniversitesi mezuniyet töreninde, mezun olan bir öğrenci kortej yürüyüşü sırasında iki arkadaşı ile açtığı pankartla kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı. Süpriz teklif karşısında şaşkına dönen genç kız "Evet" yanıtı verince törene katılanlar alkışlayarak çifti kutladı.

Uşak Üniversitesi'nden mezun olan 3 bin 940 öğrenci için Uşak Bir Eylül Stadyumu'nda mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Vali Mehmet Ufuk Erden, Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram, Emniyet Müdürü Ogün Toprak, akademik personel, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mezuniyet töreninin başlangıcında oluşturulan kortejde ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüşe geçen öğrenciler mezun olmanın sevincini yaşarken, kortejde bulunan Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan 23 yaşındaki İkbal İşcan iki arkadaşı ile üzerinde sevdiği kız arkadaşıyla çekildiği bir fotoğraf ile "Sen ve ben bir ömür var mısın? Nivan, benimle evlenir misin" yazılı pankart açarak stadyum etrafını turladı. Nivan Birim'i 5 yıldır tanıdığını ve çok sevdiğini belirten İkbal İşcan, "Bu pankartı açmak kendi fikrimdi. İnşallah evlenme teklifimi kabul eder, Nivan'ı çok seviyorum" dedi.

Törene katılan vatandaşların ilgisini çeken pankart, protokol üyeleri tarafından da alkışlandı. Pankartı görenlerin gözleri İkbal İşcan'ın kız arkadaşını aradı. Evlilik teklifi yazılı pankartı görünce sevinç çığlıkları atan Nivan Birim (21), "Seni çok seviyorum aşkım. Evet" diyerek bağırdı. Geçen yıl Uşak Üniversitesi'nden mezun olduğunu belirten Nivan Birim, "Ben de geçen yıl Uşak Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü'nden mezun oldum. Bir yıldır İkbal'in mezun olmasını bekliyordum. Çok mutluyum" diye konuştu. Törene katılanlar, çifti alkış yağmuruna tuttu.

Mezuniyet töreni, Rektör Prof. Dr. Sait Çelik'in konuşması, başarılı öğrencilere belge verilmesi, mezuniyet pastasının kesilmesi ve diplomaların dağıtılmasının ardından keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement