Uşak'ta Coşkulu Kutlama - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Coşkulu Kutlama

Uşak\'ta Coşkulu Kutlama

Uşak'ta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

19.05.2013 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Sıcak nedeniyle baygınlık geçiren bir öğrenci tedaviye alındı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Bağımsız Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Erden, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü ve Başkan Erdoğan, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Yalnızca Gençlik, Spor ve İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Sıcakta törenin başlamasını bekleyen öğrencilerden biri baygınlık geçirdi. Öğrenci hazır bekletilen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Halk oyunları gösterilerinin ardından şiirler ve Atatürük'ün Gençliğe Hitabesi okundu. Tören okulların halk oyuhları gösterileri ile çeşitli spor kuruluşlarının karate ve jimnastik gösterilerinin ardından sona erdi. - Uşak

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement