Üsküdar Protokolü İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Üsküdar Protokolü İftarda Bir Araya Geldi

Üsküdar Protokolü İftarda Bir Araya Geldi

Üsküdar Protokolü, Şemsipaşa'daki Kır Bahçesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

10.07.2014 00:01

Üsküdar Protokolü, Şemsipaşa'daki Kır Bahçesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar dostluğun örnek şehri olmaya devam edecek" dedi.

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında, Üsküdar Protokolü'ne Şemsipaşa'daki Kır Bahçesi'nde bir iftar yemeği verildi. İftara Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, İHA İstanbul Bölge Müdürü Oğuzhan Güven ile çok sayıda davetli katıldı.

Dualar ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Türkmen, Ramazan ayının en güzel yaşandığı yerin Üsküdar olduğunu belirtti.

" Türkiye'mizi, İstanbul'umuzu ve Üsküdar'ımızı bir Ramazan daha kuşatmış oldu" diyen Türkmen, "Hayatımızın rutin akışı bir kez daha değişti. Durup kendimizi dinlediğimizi, kendimizden gayri olmayan kardeşlerimizle kucaklaştığımız bir barış ve kardeşlik havası ile şenlendi. Tarih ve kültür şehri İstanbul'un kalbi Üsküdar bu güzel günleri bütün boyutları ile hissediyor, yaşıyor" şeklinde konuştu.

"Bu güzel günlerin en iyi hissedildiği en iyi yaşandığı bir huzur şehri Üsküdar" diye konuşmasına devam eden Türkmen, "Kadim şehrimizin, Üsküdar'ın sakinleri bir sofrada buluştuk. İftar soframız bir bayram havasını andırıyor. Bu sofra bir dostluk ve kardeşliğin resmidir. Üsküdar'ın, İstanbul'un, Türkiye'nin, bütün inananların ve inanmayanların aynasıdır. Bu ayna gösteriyor ki Üsküdar dostluğun örnek şehri olmaya devam edecek. Türkiye'nin kalbi ise, sahnesi Üsküdar'dır" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üsküdar Protokolü İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement