Üst Geçitte İntihar Şov - Son Dakika
Son Dakika Logo

Üst Geçitte İntihar Şov

Üst Geçitte İntihar Şov
28.03.2017 13:14

ANTALYA'da 16 yaşındaki O.H., üst geçidin demirleri üzerine çıkarak intihar şovu yaptı.

ANTALYA'da 16 yaşındaki O.H., üst geçidin demirleri üzerine çıkarak intihar şovu yaptı. Kurtarılan gencin, şimdiye kadar 5 kez aynı davranışta bulunduğu ortaya çıktı.

Polisi harekete geçiren olay, saat 10.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Vatan Bulvarı üzerinde bulunan üst geçitte meydana geldi. İşsiz olduğu ve sağ bacağı dizine kadar alçılı olan O.H., üst geçidin demirlerine çıktı. O.H.'yi demirlerin üzerinde görenler, itfaiye ve polisi arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatırken tramvay seferlerine de ara verildi.

Yaklaşık 45 dakika demirlerin üzerinde bekleyen O.H.'ye vatandaşlar, 'Atla' diye tepki gösterdi. Gencin bulunduğu demirin üzerine çıkan bir kişi, polisin de yardımıyla O.H.'yi yakalamayı başardı. Sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilen O.H., polis merkezine götürüldü.

O.H.'nin şimdiye kadar 5 kez aynı davranışta bulunduğu belirtildi.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üst Geçitte İntihar Şov - Son Dakika


Advertisement