Usta Yazar Gökdemir İhsan Yıldırım'da - Son Dakika
Güncel

Usta Yazar Gökdemir İhsan Yıldırım'da

Usta Yazar Gökdemir İhsan Yıldırım\'da

Beyazperdenin usta isimlerini Bursalı genç sinemacılarla buluşturan Yıldırım Sinema Akademisi'nin bu hafta ünlü yazar Gökdemir İhsan'ı konuk ediyor.

01.03.2018 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Yıldırım Sinema Akademisi, her hafta Barış Manço Kültür Merkezi'nde sektörün önemli isimlerini ağırlamayı sürdürüyor. Daha önce Ege Ellidokuzoğlu, Derviş Zaim, Cevahir Şahin, Görkem Yeltan, Can Ulkay ve Mustafa Preşeva gibi sektörün usta isimlerinden ders alma imkanı bulan akademideki gençler bu hafta da Gökdemir İhsan ile bir araya geliyor.

Karşılaştırmalı edebiyat, felsefe ve toplumsal düşünce alanlarında konusunda sayılı isimlerden biri olan Gökdemir İhsan 4 Mart Pazar günü saat 12.00'de Barış Manço Kültür Merkezi'nde gençlerle buluşacak. Öğrencilere eğitim verecek olan ünlü isim, akademi öğrencilerinin sinemayla ilgili sorularına da cevap verecek. Bugüne kadar Bursa'da yapılmış ve güçlü isimlerin tek çatı altında eğitim verdiği en büyük organizasyon olan Yıldırım Sinema Akademisi'nde, yönetmenlik atölyesi sona erdikten sonra senaryo ve oyunculuk atölyeleri başlayacak. Gelen yoğun talepler üzerine isteyen herkesin katılabileceği sosyal medya atölyesi de açılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Usta Yazar Gökdemir İhsan Yıldırım'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement