Uzun: "Sanayicilerimiz Ülkemizin Dışa Açılan Kapılarıdır" - Son Dakika
Güncel

Uzun: "Sanayicilerimiz Ülkemizin Dışa Açılan Kapılarıdır"

Uzun: "Sanayicilerimiz Ülkemizin Dışa Açılan Kapılarıdır"

Yusuf Uzun, ilçenin gelişmesinde ve dünyaya açılmasında en büyük katkıyı sanayicilerin sağladığını söyledi.

13.02.2013 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü`nde bulunan fabrikaları gezerek işçilerle bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçenin gelişmesinde ve dünyaya açılmasında en büyük katkıyı sanayicilerin sağladığını söyledi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ilçedeki fabrikaları gezerek işçilerle görüşmeye her Salı olduğu gibi yine devam etti. Kavaklı Mahallesi'nde bulunan Sisan Plastik, Üso Su Armatürleri ve Still Door Çelik Kapı fabrikalarını ziyaret eden Belediye Başkanı Yusuf Uzun, işçilerle hem öğle yemeği yedi hem de onların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil, Osman Dinç ve Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay ile Ayhan Başarır'ın da katıldıkları fabrika ziyaretlerinde üretilen malları da inceleyen Başkan Uzun, iş yeri sahiplerinden bilgi aldı.

Sanayicilerimiz dışa açılan kapılarımızdır

İşçilerle yemek sonrası öğle arasında sohbette bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, işçilerin üretimde ve gelişimde önemine değindi. Üretimci ve sanayicilerin, Türkiye'nin bir bakıma dışa açılan kapısı olduğunu ifade eden Başkan Uzun, "İşçiler işlerini ne kadar çok severse o kadar kaliteli ve güzel mal üretilir. Mallarımız da ne kadar kaliteli olursa, dış pazarlara o kadar satışımız olur. Ekonomide ve dünya statüsünde yerimizi almak için mallarımızı ihraç etmeliyiz. Sanayicimiz bu bakımdan ülkemizin dışa açılan kapılarıdır. Bu bakımdan onlara her zaman destek olmalıyız" dedi.

İlçe dışından gelen işçiler için ekstra durak

Sözü işçilere de veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a özellikle Beylikdüzü'nde oturanlardan büyük destek geldi. Başkan Uzun'un çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirten çalışanlar, ilçe dışından gelen arkadaşlarına yönelik özellikle yol üstlerindeki otobüs durak sayılarının arttırılmasını istedi. Başkan Uzun, çalışanlardan gelen istekleri tek tek not aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun: 'Sanayicilerimiz Ülkemizin Dışa Açılan Kapılarıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement