Uzun: "Üretim ve İhracatın Katma Değerini Arttırmalıyız" - Son Dakika
Güncel

Uzun: "Üretim ve İhracatın Katma Değerini Arttırmalıyız"

Uzun: "Üretim ve İhracatın Katma Değerini Arttırmalıyız"

Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Gül Pres ve Altek Döküm Fabrikaları'na yaptığı gezide çalışanlar ile bir araya geldi.

20.02.2013 08:33

İşveren ve işçilerin motivasyonlarını arttıran ziyaretleri sürdüren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Gül Pres ve Altek Döküm Fabrikaları'na yaptığı gezide çalışanlar ile bir araya geldi.

Beylikdüzü'nde bulunan üretim tesislerini ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, hem işçilerle bir araya gelerek öğle yemeğinde onlara eşlik ediyor, hem de fabrikaları geziyor ve bölgedeki sanayi kuruluşları hakkında bilgi ediniyor. Bu doğrultuda Başkan Uzun, iki fabrikaya ziyarette bulundu. İlk olarak Gül Pres fabrikasını ziyaret eden ve yetkililerden üretim ile ilgili bilgiler alan Başkan Uzun'un ikinci durağı ise Altek Döküm oldu. İstihdam ve katma değer sağlayan, ihracat yapan fabrika yöneticilerini yatırımlarından dolayı kutlayan Başkan Uzun, çalışmaları yerinde inceledi.

"Kazanmak İçin Daha Çok Üretmeliyiz"

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerinin belirlenmesi ve müşteri memnuniyetinin önemine değinen Başkan Uzun, "Biz Türkiye olarak, devlet olarak, millet olarak daha çok kazanmak istiyorsak daha çok çalışmalı ve daha çok üretmeliyiz. Üretim ve ihracatın katma değerini arttırmalıyız. İnanıyorum ki firmalarımız bütün bu hassasiyetlere özen gösteriyor" dedi. Belediye olarak vatandaşa en üst seviyede hizmet üretmek için çaba harcadıklarını da kaydeden Başkan Uzun ayrıca, "Bizler de Belediye olarak vatandaşa her aşamada en iyi şekilde yaklaşıyoruz. Vatandaşı anlamak, dinlemek, isteklerine mümkün olabilecek en kısa zamanda çözüm üretmek için çaba harcıyoruz" diye konuştu.

Hastanenin İhalesi Nisan'da

Gürpınar'da bulunan Beylikdüzü Belediyesi eski ek hizmet binasının dün itibariyle devlet hastanesi olarak hizmet vermeye başladığını da hatırlatan Başkan Uzun, Beylikdüzü'ne yapılacak hastanenin ihalesinin de Nisan 2013'te gerçekleştirileceğini ifade etti.

Ziyaretler Moral Verdi

Ziyaretinden dolayı Başkan Uzun'a teşekkür eden Gül Pres Fabrika sahipleri Doğan Polat, Gülbenk Polat ve Altek Döküm Fabrikası sahibi Fehmi Denizli, bu ziyaretlerle moral bulduklarını ifade etti. Programda Belediye Başkan Yardımcısı Osman Dinç, Belediye Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay, Ayhan Başarır da yer aldı.

Programda ayrıca işçilere, Beylikdüzü Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen sorular yöneltildi ve eğlenceli dakikalar yaşandı. Çalışanlara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun: 'Üretim ve İhracatın Katma Değerini Arttırmalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement