Vakıfbank 690. Şubesini Ostim'de Açtı - Son Dakika
Güncel

Vakıfbank 690. Şubesini Ostim'de Açtı

Vakıfbank 690. Şubesini Ostim\'de Açtı

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan, yatırımlarını ve özel ilgilerini Ankara'dan ayırmayacaklarını söyledi.

17.07.2012 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan, yatırımlarını ve özel ilgilerini Ankara'dan ayırmayacaklarını söyledi.

Vakıfbank, 690'ıncı şubesini Ostim'de "Ostim Bulvar Şubesi" adıyla açtı.

Açılış töreninde konuşan Aydoğan, Türkiye'ye daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 1,5 yıl önce bankanın genel müdürlük birimlerinin İstanbul'a taşınmaya başladığını hatırlatarak, bankanın genel müdürlüğü fiziki olarak İstanbul'da olsa da Ankara'nın Vakıfbank için her zaman önemli olduğunu vurguladı.

Müşteriye yakın olmayı ve yüz yüze gelmeyi her zaman tercih ettiklerini anlatan Aydoğan, Ankara için, "Yatırımlarımızı ve özel ilgimizi bu şehirden ayırmayacağız" dedi.

Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan da Vakıfbank'ın Ostim'de açtığı şube ile Ankaralı KOBİ'lerin en büyük iş ortağı olmayı hedeflediğini belirtti.

Kalkan, bu bölgenin, KOBİ'lerin yoğunlukla bulunduğu bir bölge olduğuna dikkati çekerek, Ostim Bulvar Şubesi'nin bu bölgenin en çok tercih edilen şubesi olmasını amaçladıklarını ifade etti.

Süleyman Kalkan, 2012 başında 630 civarında olan şube sayısını yıl sonunda 750'ye çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayarak, bu hedefe yıl sonunda rahatlıkla ulaşacaklarını bildirdi.

Müşterilere ulaşmanın en efektif yolunun şubeler olduğunu belirten Kalkan, şunları kaydetti:

"Halden anlayan banka olarak müşterilerimize en yakın olduğumuz noktada yer almalı ve müşterimizin halinden anlamalıyız. Nerede ihtiyaç varsa, Vakıfbank olarak orada olmalıyız. Kısmet olursa 2012 yılı içerisinde 120'ye yakın şube açmış olacağız. Geçtiğimiz yıl da 100 yeni şube açılışı gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz yıldan bu yana yaklaşık 2,5 yıl içerisinde 250'nin üzerinde yeni şube açtık."

Bankanın açılışına Ankara 2. Bölge Müdürü Zafer Belli, Ostim Bulvar Şubesi Müdürü Adıgüzel Aydın ve diğer şube müdürleri de katıldı.

Muhabir : Merve Özlem Çakır

Yayıncı : Zülal Eser - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vakıfbank 690. Şubesini Ostim'de Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement