Vali Aksoy, Şehit ve Gazi Aileleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Vali Aksoy, Şehit ve Gazi Aileleriyle Bir Araya Geldi

Vali Aksoy, Şehit ve Gazi Aileleriyle Bir Araya Geldi

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, "Hür kişiler olarak bu topraklar üzerinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz." dedi.

08.12.2016 13:29

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, "Hür kişiler olarak bu topraklar üzerinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz." dedi.

Polisevinde düzenlenen programda İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelen Vali Aksoy, yaptığı konuşmada, güvenlik güçlerinin ülkenin huzur ve güvenliği, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için çaba gösterdiğini söyledi.

Aksoy, şehit ailelerinin karşılaştıkları sıkıntıları gidermekle sorumlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Onların bir sorunu varsa o sorun bizim sorunumuzdur. Bu anlamda sizlere kapılarımız sonuna kadar açıktır. Şehitlerimizin emaneti olarak sizlere hizmet sunma noktasında bütün kurum ve kuruluşlarımız büyük gayret içerisinde çalışmalarını sürdürecektir. Hür kişiler olarak bu topraklar üzerinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Aksoy, Şehit ve Gazi Aileleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement