Vali Altıparmak'tan Umut ve Gülsüm Anne'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Altıparmak'tan Umut ve Gülsüm Anne'ye Ziyaret

Vali Altıparmak\'tan Umut ve Gülsüm Anne\'ye Ziyaret

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak eşi Özden Altıparmak ile birlikte, Rusya'da kutsal kadın ilan edilen Gülsüm Kabadayı ve 5 yıldır gerçek kimliği bilinmeyen baktığı Umut'u evlerinde ziyaret etti.

20.02.2013 17:26

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak eşi Özden Altıparmak ile birlikte, Rusya'da kutsal kadın ilan edilen Gülsüm Kabadayı ve 5 yıldır gerçek kimliği bilinmeyen baktığı Umut'u evlerinde ziyaret etti.

Antalya'da 5 yıl önceki trafik kazasında tüm vücudu felç olan ve kimliği belli olmayan Umut ve 5 yıldır tanımadığı bu gence annelik yapan Gülsüm Kabadayı'yı Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, eşi Özden Altıparmak ile birlikte ziyaret etti. Vali Altıparmak ve eşini Gülsüm Kabadayı kapıda karşıladı. Altıparmak çifti Gülsüm anneye sarılarak kutladı. Ziyarete Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu da katıldı.

Diğer yandan bugüne kadar yüzlerce hem Türk, hem de Rus vatandaşın ziyaret ettiği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fedakarlığını kutladığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın telefonla arayıp teşekkür ettiği, Rus milletvekili Roman Khudyakov ile Rus Devlet Duma görevlisi ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in danışmanı Ramin Gasymov'un dahi ziyaret ettiği Umut'u, ilk kez Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş da Vali Altıparmak ile birlikte ziyaret etti.

FEVKALEDE ÖRNEK BİR ANNE

Umut'u ziyarette devlet olarak her zaman yanında olduklarını belirten Vali Ahmet Altıparmak, ilk geldiğinden beri tanıştıklarını ve normal usullere göre zaten gerekli tüm yardımların yapıldığını söyledi. Altıparmak, "Sağolsun Gülsüm Anne de fevkalade örnek bir bayan, örnek bir anne. Herkesin kendi evladına gösteremediğini bu evladımıza gösteriyor. Bizler de şükran borçluyuz" dedi.

AİLESİNE İLİŞKİN NET DURUM YOK

Umut'un gerçek ailesine ilişkin Rusya'daki gelişmeler hakkında tam bilgi sahibi olmadığını da belirten Vali Altıparmak, "Birileri 'bizim çocuğumuz' diyorlar ama ne kadar doğru, ne kadar yanlış? Kazadan sonra testler olmuş ama çıkmamış, ciddi kanaatlar oluşursa testleri yapılır" diye konuştu.

RUS MİLLETVEKİLİNE TEŞEKKÜR

Rus milletvekili Roman Khudyakov'a da ilgisinden dolayı teşekkür eden Vali Ahmet Altıparmak, şunları söyledi:

"İlgileri hoşumuza gitti. Bir Türk annenin fedakarca, başarılı mücadelesini dünya kamuoyuna duyurdu. Turizm ateşeliğinin yapamadığını Gülsüm Annemiz yaptı. Hakikaten bir annenin böyle bir durumdaki kişiye sahip çıkması yılın annesi olarak gösterildi. Bizleri de çok mutlu etti." - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Altıparmak'tan Umut ve Gülsüm Anne'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement