Vali Düzgün'den Esnaf Ziyaretleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vali Düzgün'den Esnaf Ziyaretleri

Vali Düzgün\'den Esnaf Ziyaretleri
25.11.2013 10:57

İşyeri sahipleri de kendilerini ziyaret eden Vali Düzgün'ü kendi mağazalarında, yanlarında görmekten mutlu olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Vali Orhan Düzgün, resmi programların yanı sıra özel önem verdiği esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Kayseri Ticaret Odası'nda katıldığı bir toplantının ardından çevredeki esnaflara ziyarette bulunan Vali Düzgün, bankalar ve sarraflar ile esnafların yoğun bulunduğu bölgede vatandaşlarla ile de sohbet etti.

Vali Düzgün, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ve Ticaret Odası Başkan Vekili Celal Hasnalçacı'nın eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde esnafların hal ve hatırlarını sorarak, iştigal ettikleri konularda sohbet etti ve hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Vali Düzgün, her fırsatta esnaf ziyaretinde bulunmayı arzu ettiğini, bunun hem sokağın nabzını tutmak ve vatandaşlarla doğrudan iletişime geçmek hem de kentin değişik bölgelerindeki bu ziyaretlerde işyeri sahiplerinin talep ve beklentilerini bizzat yerinde dinlemek adına bir fırsat oluşturduğunu belirtti.

İşyeri sahipleri de kendilerini ziyaret eden Vali Düzgün'ü kendi mağazalarında, yanlarında görmekten mutlu olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Vali Düzgün, gezi ve alışveriş amacıyla bölgede bulunan vatandaşlarla da sohbet ederek, isteklerde bulunan bazı vatandaşların sorunlarının çözümü için ilgililere talimat verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Düzgün'den Esnaf Ziyaretleri - Son Dakika


Advertisement