Vali Gül, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Gül, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda İncelemelerde Bulundu

Vali Gül, Yeni 4 Eylül Stadyumu\'nda İncelemelerde Bulundu

Sivas Valisi Davut Gül, Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda incelemelerde bulunarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ve stat müdürü Fatih Şimşek’ten bilgi aldı.

04.01.2018 15:51

Sivas Valisi Davut Gül, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda incelemelerde bulunarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ve stat müdürü Fatih Şimşek'ten bilgi aldı.

Stat bünyesindeki tüm donatıları tek tek gezen Vali Gül, stadyum içerisinde bir takım eksiklikler tespit ettiklerini belirterek, "Önümüzde yaklaşık 2 haftadan fazla zaman var. Seyircilerin bize zaman zaman ilettiği sorunları yerinde görelim istedik. Stadımızda olağanüstü sorunlar yok ancak küçükte olsa bu problemleri çözmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Stat içerisinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Vali Gül, "Mescitleri farklı yerlere taşıyarak biraz genişleteceğiz. Lavaboların bir kısmını abdest alınabilecek duruma getireceğiz. Ayrıca stadın farklı bölgelerindeki birkaç problemi de çözeceğiz. Yiğidolar stadımıza sorunsuz gidip gelebilecekler." ifadelerini kullandı.

Demir Grup Sivasspor'un ligin ilk yarısında ki performansını da değerlendiren Gül, kırmızı-beyazlı ekibin ligin ilk bölümünü ilk 10'da kapattığını hatırlatarak, "İnşallah 2'nci yarı daha iyi olur ve sezonu ilk 5'te kapatırız. Takımımız güzel, seyircimizin desteği de her geçen gün artıyor. Şehir takımı sahiplendi. Futbolcular arasındaki uyum güzel. Birkaç düzenleme ile de daha iyi olur inşallah." dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Gül, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement