Vali Mutlu Karşılamayı Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Vali Mutlu Karşılamayı Değerlendirdi

Vali Mutlu Karşılamayı Değerlendirdi

"Sevinçleri Makul Seviyede Yaşamak Lazım. Her Şeyin Aşırısı Yanlış Sevincinde Aşırısı Yanlış"

03.01.2011 12:45

"Bu gelenekselleşmiş bir şey, ona müsaade etmediğiniz takdirde de bugüne kadar uygulamaların dışında yeni bir uygulama başlatılmış gibi düşünülür"

Beşiktaş'ın yeni transferleri Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes'in Atatürk Havalimanı'nda taraftarlarca karşılanması sırasında yaşanan olaylar için İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Sevinçleri makul seviyede yaşamak lazım. Dolayısıyla bu tür sevinç gösterilerinde herkesin daha özenli olması gerekir" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü uğurlamak üzere Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi?nde bulunan Vali Mutlu gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtladı. "Sevinçleri makul seviyede yaşamak lazım. Her şeyin aşırısı yanlış sevincinde aşırısı yanlış" diyen Vali Mutlu, "Bu tür sevinç gösterilerinde herkesin daha özenli olması gerekir" diye konuştu.

"Taraftarların havalimanına alınmamaları söz konusu olabilir mi?" şeklindeki bir soru üzerine de Mutlu, "Bu gelenekselleşmiş bir şey, ona müsaade etmediğiniz takdirde de bugüne kadar uygulamaların dışında yeni bir uygulama başlatılmış gibi düşünülür. Kimsenin sevincine engel de olmak istemiyoruz. Ama belki bundan sonra bu tür değerlendirmeleri de yapmak gerekecek. Biz makul olan her şeye müsaade etmek ve destek olmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Mutlu Karşılamayı Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement