Vali Şahin İl Sağlık Müdürüne Veda Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Şahin İl Sağlık Müdürüne Veda Ziyaretinde Bulundu

Vali Şahin İl Sağlık Müdürüne Veda Ziyaretinde Bulundu

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir'e veda ziyaretinde bulundu.

20.08.2013 19:11

13.08.2013 Salı saat 15.30'da İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir tarafından karşılanan Vali Dursun Ali Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir ile Müdürlük Makamında bir süre görüştü.

Görevde bulunduğu sürede Giresun'a en iyi hizmeti vermeye çalıştığını, yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından değerlendirilmesinin kendisini ayrıca mutlu ettiğini belirten Vali Dursun Ali Şahin, hizmet süresi içinde Giresun'da çok değerli dostlar edindiğini de ifade etti.

Vali Dursun Ali Şahin, görev süresi içinde İl Sağlık Müdürlüğünün de çok başarılı hizmetlere imza attığını, İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir'in başarılı bir bürokrat olduğunu, yürütülen çalışmalarla Giresun genelinde sağlık sorunu bulunmadığını bizzat gördüğünü söyledi.

14.08.2013 Çarşamba Giresun'dan ayrılacağını ifade eden Vali Dursun Ali Şahin, bundan sonra Giresun'un fahri hemşehrisi olacağını da sözlerine ekledi.

Vali Dursun Ali Şahin'in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir'de yaptığı açıklamada, "Sayın Valimizle uyum içinde görev yaptık. İlimize güzel hizmetlerde bulunduğuna inanıyorum. Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Vali Dursun Ali Şahin'in İl Sağlık Müdürlüğüne yaptığı ziyarete, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Şahin İl Sağlık Müdürüne Veda Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement