Vali Su, Saldırıda Yaralanan Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Su, Saldırıda Yaralanan Vatandaşları Ziyaret Etti

Vali Su, Saldırıda Yaralanan Vatandaşları Ziyaret Etti

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Silopi ilçesinde terör saldırısında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

31.05.2016 18:57

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Silopi ilçesinde terör saldırısında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Silopi Kaymakamı Savaş Konak ve İl Emniyet Müdürü Celal Sel ile birlikte terör saldırısında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti. Vali Su, saldırıda yaralanan polis memurları ile 6 aylık Yusuf Birlik, kuzeni 1 yaşındaki Yakup Birlik ve 7 yaşındaki Emirhan Sakar'ı hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Beraberindekilerle, saldırının gerçekleştiği yerde de incelemelerde bulunan Vali Su, burada vatandaşlarla sohbet etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Su, Saldırıda Yaralanan Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement