Vali Yerlikaya Kermeste Gözleme Pişirdi - Son Dakika
Güncel

Vali Yerlikaya Kermeste Gözleme Pişirdi

Vali Yerlikaya Kermeste Gözleme Pişirdi

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, SEVDA-DER'in fakir öğrenciler yararına düzenlediği kermeste gözleme pişirdi.

08.05.2012 08:59

Sevgi Eğitim ve Dayanışma Derneği SEVDA-DER, Ağrı'da dar gelirli öğrenciler ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kermes açtı. Kermesin açılışına katılan Vali Ali Yerlikaya, kermesi dolaştı kermese anneleri ile gelen çocuklarla yakından ilgilendi.

Kermeste sergilenen tatlı ve pastaların tadına bakan Vali Yerlikaya, ocak başına geçip gözleme pişirdi. Burada bayanlarla bir süre sohbet eden Yerlikaya, kendisinin Konyalı olduğunu hatırlatarak, çocukken annesine gözleme pişirirken yardım ettiğini söyledi. Daha sonra eline aldığı bıçakla gözleme pişiren Vali Yerlikaya, "bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçen başta SEVDA-DER'in kıymetli başkanı olmak üzere bütün hanım kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah hizmetlerini kabul etsin ve bu güzel işlerin devamını bekliyoruz" dedi.

SEVDA-DER Başkanı Nimet Akbaş da SEVDA-DER'e gönül veren üyelerinin bir yıllık el emeği ve göz nuru olan bu kermesi düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını, bütün Ağrılıları kermese beklediklerini söyledi.

Kermese Ağrı Valisi Ali Yelrikaya, Belediye Başkan Vekili Ömer Çelik, Ağrı Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Mehmet Akbaş, SEVDA-DER Başkanı Nimet Akbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Yerlikaya Kermeste Gözleme Pişirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement