Valiye Otobüs Şikayeti - Son Dakika
Güncel

Valiye Otobüs Şikayeti

Valiye Otobüs Şikayeti

Bursa'da, Hamitler TOKİ sakinleri, sarı otobüslerle ilgili krizi Vali Münir Karaloğlu'na şikayet etti.

24.01.2014 14:53

Bursa'da, Hamitler TOKİ sakinleri, sarı otobüslerle ilgili krizi Vali Münir Karaloğlu'na şikayet etti.

Bursa'da 5 binden fazla kişinin yaşadığı Hamitler TOKİ'deki sarı otobüs meselesi Vali Münir Karaloğlu'na iletildi. Karne dağıtımı yapılan Hamitler TOKİ Ticaret Meslek Lisesi önünde toplanan bir grup mahalle sakini, Vali Karaloğlu'nun önünü kesti. Vali Karaloğlu, vatandaşların çağrısına kulak vererek, onların derdini dinledi. Özel halk otobüslerinin engellemeleri sebebiyle Büyükşehir Belediyesi'ne ait 97-A numaralı sarı otobüsün sefer yapamadığını belirten vatandaşlar, Vali Karaloğlu'ndan yardım istedi.

Ulaşım sıkıntısı çektiklerini anlatan Hamitler TOKİ sakinlerinden Sinan Yalçın, "Özel halk otobüsleri, sarı otobüslerinin hizmet vermesini istemiyor. Ama biz buna karşıyız. Burada bizim hakkımız gasp ediliyor. Sakat olan çocuklarımız var. Özel halk otobüsleri bizim ihtiyacımızı karşılamıyor. Konu ile ilgili büyük sıkıntılarımız var. 1 Ocak itibariyle büyükşehire ait terminal otobüslerimiz hizmete başlamıştı. Ama birtakım engellemeler yüzünden şu anda seferler aksıyor. Bu çok çirkin bir olay. Bu bir an önce halledilmeli" dedi.

"SİZİN TALEBİNİZ ÖNEMLİ"

Vali Karaloğlu ise, bu meseleyle yakından ilgilendiğini söyleyerek, "Talebinizi aldım. Daha önce taraflarla görüştüm. Burada bir anlaşmazlık var. Meselenin çözülmesi için ben de uğraşıyorum. Büyükşehir belediye başkanımız bununla ilgileniyor. İnşallah yakın zamanda çözülür. Sizin talebiniz önemli. Bu bir ihtiyaç" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Valiye Otobüs Şikayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement