Van Depremi Çalışmalarına Tam Not - Son Dakika
Güncel

Van Depremi Çalışmalarına Tam Not

Van Depremi Çalışmalarına Tam Not

Genç Bakış' programına konuk olan Ali Ağaoğlu, stüdyoda bulunan öğrenci ve gazetecilerin sorularını cevapladı.

21.03.2012 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Van'da meydana gelen deprem sonrası hükümetin tüm gücüyle vatandaşa hizmet ettiğini belirterek: "Bu sektörün içinden birisi olarak diyebilirim ki; bu kadarlık kısa zaman içerisinde ve son yılların en soğuk kış mevsimine rağmen deprem bölgesinde yapılanlar, dünyada gerçekten çok zor başarılır." dedi.

Kanal D Televizyonu'nda yayınlanan ve Abbas Güçlü'nün hazırlayıp sunduğu 'Genç Bakış' programına konuk olan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, stüdyoda bulunan öğrenci ve gazetecilerin sorularını cevapladı. Van'dan mail şeklinde gönderilen; depremzedelerin ağır kış şartları altında yaşamlarını sürdürdükleri Van'a konut yapmayı düşünüp düşünmediği, Ali Bey'in batıdaki üniversitelerde verdiği konferanslara benzer programları doğudaki üniversitelerde de yapmayı düşünüp düşünmediği şeklindeki soruyu Ali Ağaoğlu şu şekilde cevapladı: "Van'da çadır kentlerde kimse yok.

Bireysel olarak kalanlar var. Çadır kentlerdekilerin hepsi konteynerlere taşındı. TOKİ'nin Van'da inşaatları devam ediyor, kaba inşaatı bitti. Ağustos ayı sonunda teslim edilecek diye biliyorum. Devlet, hükümet bütün gücüyle deprem bölgesine yüklendi. Van'da çok büyük acılar yaşandı. Bu vesileyle ölen vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Ama hakikaten Van'da yapılacak her şey yapıldı. Bölgede son yılların en soğuk kış mevsimi yaşanmasına rağmen bu sektörün içinden önemli birisi olarak diyebilirim ki; az zamanda çok büyük başarılara imza atıldı. Böylesi bir başarı, dünya ölçütünde zor görülür. Bunun da hakkını vermek lazım." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Van Depremi Çalışmalarına Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement