"Van Gölü Elektrik, Özelleştirme Kapsamında Türkerler Holding'e Devredildi" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

"Van Gölü Elektrik, Özelleştirme Kapsamında Türkerler Holding'e Devredildi" Haberine Ek

"Van Gölü Elektrik, Özelleştirme Kapsamında Türkerler Holding\'e Devredildi" Haberine Ek

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin Türkerler Holding'e devredilmesi törenin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile birlikte helikopterle Erciş İlçesi'ne geçerek burada MNG Kargo...

04.10.2013 19:48

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin Türkerler Holding'e devredilmesi törenin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile birlikte helikopterle Erciş İlçesi'ne geçerek burada MNG Kargo tarafından yaptırılan okulun açılış törenine katıldı.

'Kargo Poşetleri Kutuya, Çocuklar Okula' sloganıyla, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Erciş'in Bayazıt Mahallesi'nde yaptırılan 18 derslikli ilk ve ortaokulun açılış programına Taner Yıldız ve Hüseyin Çelik'in yanı sıra Milletvekili Fatih Çiftçi, Erciş Kaymakamı Barbaros Baran, Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Aslan Kut ile çok sayıda davetli katıldı. Okul açılış programında konuşan Bakan Yıldız, 23 Ekim 2011'deki depremden kısa bir süre sonra Başbakan Erdoğan ile birlikte Erciş'e geldiğini ve bütün gelişmeleri bire bir takip ettiğini söyledi. Bakan Yıldız, katkılarından dolayı MNG Kargo ailesine teşekkür etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ise hükümetin Van'da 3 bin 432 olan derslik sayısını yüzde 200'den fazla artırarak 9 bin 157'ye çıkardığını söyledi. Okul yaptıran MNG Kargo'ya teşekkür eden Çelik, "Bu yapılanlar, bizim ülkemizde yaralı insanlarımızı, afete uğramış insanları ülkemiz insanlarının ne kadar önemsediğini bir göstergesidir" dedi.

Konuşmaların ardandan Yıldız ve Çelik, eğitime katkılarından dolayı MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Kut'a plaket verdi. Okulu gezip, bilgi alan Yıldız ve Çelik, daha sonra helikopterle Van'a döndü.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

ERCİŞ, (Van), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Van Gölü Elektrik, Özelleştirme Kapsamında Türkerler Holding'e Devredildi' Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement