Vanlı Gazeticilerden Hatıra Ormanı - Son Dakika
Güncel

Vanlı Gazeticilerden Hatıra Ormanı

Vanlı Gazeticilerden Hatıra Ormanı

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti, Çevre Orman Müdürlüğü ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin ortak çalışmasıyla gazeteciler hatıra ormanı oluşturuldu.

30.05.2011 17:13

İlk fidanı diken Van Valisi Münir Karaloğlu, gazetecilerin bu davranışının herkese örnek olmasını istedi. Vali Karaloğlu, bir ara kamerayı eline alarak, fidan diken gazetecileri görüntüledi.

YYÜ kampüs alanında yapılan fidan dikme törenine Van Valisi Münir Karaloğlu, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Çevre Orman Müdürlüğü Şube Müdürü Zafer Karakoç, Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, gazeteciler ve TEMA üyesi öğrenciler katıldı. Gazeteciler Cemiyeti hatıra ormanına ilk fidanı Vali Münir Karaloğlu VGC Başkanı Fatih Sevinç ile birlikte dikti.

Gazetecilerin de fidan diktiği tören sırasında Vali Karaloğlu ve YYÜ Rektörü Battal, gazetecilerden kamera ve fotoğraf makinalarını alarak fidan diken gazetecileri görüntüledi. Karaloğlu, gazetecilerin bu davranışının ilham kaynağı olmasını dilediğini belirterek, Van'ın her tarafının ağaçla donatılması gerektiğini ve herkese bu konuda görev düştüğünü söyledi. Fidan dikiminin ardından gazeteciler biraraya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vanlı Gazeticilerden Hatıra Ormanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement