Vatandaşlar Kazayı Film İzler Gibi İzlediler - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlar Kazayı Film İzler Gibi İzlediler

Vatandaşlar Kazayı Film İzler Gibi İzlediler

Karabük'te, 4 kişinin yaralandığı kazanın ardından çevreye toplanan vatandaşlar kurtarma çalışmalarını film izler gibi izledi.

08.12.2014 17:24  Güncelleme: 10:38

Karabük'te, kontrolden çıkan minibüsün orta refüjü aşıp karşı şeride geçerek otomobil ve TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazanın ardından kurtarma çalışmaları devam ederken toplanan vatandaşlar, film izler gibi çalışmaları izledi.

REFÜJÜ AŞTI, KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Kaza, saat 15.00 sıralarında Zonguldak Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'na bağlayan alt geçit girişinde meydana geldi. İçinde kömür çuvalı bulunan İsa Dayı yönetimindeki 78 BA 756 plakalı minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkıp orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Minibüs, karşıdan gelen Yalçın Öztürk yönetimindeki 74 BV 415 plakalı otomobile ve Durmuş Erkuş'un kullandığı 78 EB 928 plakalı TIR'a çarptı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Ters dönen minibüsün içinde sıkışan sürücü İsa Dayı ile otomobilde bulunan Yalçın Öztürk, Serdar Delen ve Mustafa Durmaz yaralandı. Ekiplerin çalışması sonucu minibüsten çıkarılan İsa Dayı ve diğer yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İsa Dayı'nın durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FİLM GİBİ İZLEDİLER

Öte yandan kazanın ardından kurtarma çalışmaları sırasında toplanan vatandaşlar, çalışmaları film izler gibi izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatandaşlar Kazayı Film İzler Gibi İzlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • izlemeden boş muhabbet etmeyin: sizde orda olsaydınız bi bakardınız bakmam diyen yalan söyler. 1 0 Yanıtla

Advertisement