Vedat Milor "Balık Ankara'da Yenir"de! - Son Dakika
Güncel

Vedat Milor "Balık Ankara'da Yenir"de!

Vedat Milor "Balık Ankara\'da Yenir"de!

İki gurmenin büyük buluşması 11 Mart Pazar günü TRT HD ekranında!

09.03.2012 09:59

Vedat Milor ve Süreyya Üzmez 11 Mart Pazar günü "Balık Ankara'da Yenir" programında balıkçılık ve yeme içme sektörü üzerine daha önce hiç konuşulmamış konulara değinecek. Bölümün konusu "Çocuklara Balık Sevdirmenin Yolları" izleyenleri ekrana bağlayacak.

NTV Televizyonunda "Tadı Damağımda" adlı programıyla izlenme rekorları kıran Vedat Milor, ilk kez başka bir kanalda TRT HD'de yayınlanan gurme-yazar Süreyya Üzmez'in "Balık Ankara'da Yenir" programına konuk oldu. Geçtiğimiz hafta Ankara'ya gelip ayağının tozuyla Trilye'de çekilen yayına katılan Vedat Milor, misafir olduğu programda çok keyifliydi. Balıkçılık ve yeme içme sektörü üzerine daha önce hiç konuşulmamış konulara değinildi. Programın asıl konusu "Çocuklara Balık Sevdirmenin Yolları" idi. 10 yaşındaki kızı Ceylan'ın balıkla pek arasının olmadığını söyleyen Milor, programda tattığı yepyeni ürünleri çocuğunun mutlaka sevebileceğini söyledi.

Başak Temel ve Süreyya Üzmez'in birlikte sunduğu programda iki gurme, sektörün yol haritasını çizdiler. TRT HD'de yayınlanan "Balık Ankara'da Yenir" programını yakınen izlediğini ve çok beğendiğini söyleyen Milor, "Böyle aydınlatıcı programlara gastronomi sektörünün ihtiyacı var" dedi.

11 Mart Pazar saat 13:30'da yayınlanacak programın tekrar bölümleri Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 12:20'de.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vedat Milor 'Balık Ankara'da Yenir'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement